Slag te gaan met bitcoin

Coinbase is een van de grootste spelers in de cryptoc munt. Ze bieden veel meer dan alleen een eenvoudige portemonnee. Bij de meeste portemonnees zult u naar een beurs moeten om uw cryptocurne te kopen voordat u deze kunt opbergen. Met Coinbase kunt u uw munten kopen, verzenden, ontvangen en zelfs veilig opbergen in hun Vault.

U zult uw identiteit moeten verifiëren met een rijbewijs of een equivalent. U zult dan uw Coinbase rekening moeten financieren met ofwel een debetkaart ofwel een creditcard, die het geld onmiddellijk op uw rekening zal storten. U kunt ook een bankoverschrijving doen, maar houd er rekening mee dat u 3-5 werkdagen moet wachten om uw eerste aankoop te doen.

Er zijn een paar enorme verkooppunten voor Coinbase:

Ongelooflijk eenvoudig Bitcoin Trader

Ongelooflijk eenvoudig proces om aan de slag te gaan met bitcoin – net als het inschrijven voor een brokerage account
Coinbase is een enorm bedrijf gevestigd in San Fransisco. Ze zijn verzekerd en zo veilig als een bedrijf kan krijgen.
De beste bitcoin iPhone-app op de markt. Kan niet gestroomlijnder bij de Bitcoin Trader ervaring en gebruiksvriendelijker.
Er zijn ook een paar nadelen aan Coinbase, sommige zullen afhangen van uw behoeften:

Privacy – bij Coinbase moet u uw identiteit verifiëren. Dit betekent dat veel van de anonimiteit van Bitcoin en andere cryptos verloren is gegaan met Coinbase.
Initiële stortingstijd – Als u niet beschikt over een debetkaart of creditcard te financieren met dan moet je 3-5 werkdagen wachten op uw bankoverschrijving te wissen.
Speciale Aanbieding:

Krijg Munt basis <- Krijg $10 waarde van Gratis Bitcoin wanneer u $100 van Bitcoin koopt

Sterk Verbind Bitcoin Profit

Sinds 2011 slaat StrongCoin het Bitcoin van mensen op. Ze gebruiken een hybride wallet die nooit daadwerkelijk uw gegevens naar StrongCoin stuurt, het versleutelt uw privésleutel in uw browser zodat ze zelfs nooit uw gevoelige bij de Bitcoin Profit ervaring gegevens zien. Het is gratis om een portemonnee te maken, maar ze rekenen wel een kleine transactievergoeding om valuta’s te kopen. Ga naar www.strongcoin.com en ga aan de slag.
Een van de beste eigenschappen van StrongCoin is dat het als PDF gedownload kan worden. Dit betekent dat als u wilt dat uw munten op elk gewenst moment net zo veilig als een papieren portemonnee, kunt u gewoon inloggen en een bestand te downloaden. Het betekent ook dat ze je lopers niet voor losgeld kunnen houden, zoals de afgelopen jaren is gebeurd. U kunt BTC en andere cryptocurrencies ook rechtstreeks aankopen in uw StrongCoin portemonnee, zodat u geen risico loopt op diefstal door beurzen.

Krijg een GRATIS portemonnee bij StrongCoin

Beste Hardware portemonnees Bitcoin Recolution

Een korte opmerking over tweedehands of goedkope hardware portemonnees:
Het is zo gemakkelijk om malware bij de Bitcoin Revolution ervaring te implanteren op een hardware portemonnee dat elke fabrikant het kan doen. Doe uw toekomst een plezier: bestel niet de goedkoopste hardware portemonnee die u kunt vinden. Het is misschien niet eens het merk dat je bij dat merk koopt, maar de fabriek waaraan ze hun productie uitbesteden.

Daarom adviseren wij ook geen tweedehands portemonnee aan te schaffen. Er zijn manieren om een stukje hardware te controleren op al bekende hacks, maar als ik mijn geld ergens opberg, wil ik niet al mijn geld gokken in de veronderstelling dat de laatst mogelijke manier van hacken al ontdekt en gedocumenteerd is.

About